• nea-prooptiki-ypopsifioi

Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό "Νέα Προοπτική"

Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου - Τσιάγγου

Υποψήφια Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Από τον Νοέμβρη του 2021 μέχρι σήμερα, είναι Εκλεγμένη Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Κορησό Καστοριάς.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αδάμ Διαμαντής | Ιδιωτικός υπάλληλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό, όπου και διαμένει. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο και αργότερα από την ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Καστοριάς με ειδικότητα τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ανανιάδου Κυριακή (Κούλα) | Τραπεζική υπάλληλος

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό το 1976, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι κόρη του Ανανιάδη Χρυσοστόμου, πρώην Δημάρχου Άργους Ορεστικού (1986-1994), παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 17 και 13 ετών.

Αναστασιάδης Χρήστος | Αστυνομικός

Γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1972, στα Λακκώματα του δήμου Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Αλεξοπούλου και έχει δύο παιδιά, τον Σωτήρη και τον Γιώργο. Έχει αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού και από τη Δημόσια Τεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης, στην ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων και Μηχανουργός Τορναδόρος (CNC), κι έχει υπηρετήσει ως έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.

Βασιλείου Αθανάσιος (Σάκης) | Υλοτόμος

Γεννήθηκε στην πόλη της Καστοριάς στις 11-11-1973 και είναι μόνιμος κάτοικος Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένος και πρόσφατα έγινε πολύτεκνος, έχοντας 2 αγόρια και 2 κορίτσια.

Βλαχοπούλου Σταματίνα (Ματίνα) | Μαία Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού

Γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό όπου αποφοίτησε από το Λύκειο. Σπούδασε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στην Σχολή Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας στο Τμήμα Μαιευτικής της Θεσσαλονίκης.

Γκαλίτσας Μηνάς | Αστυνομικός

Γεννήθηκε το 1970, είναι παντρεμένος με την φυσικοθεραπεύτρια Βιβή Σωφρονίδου και έχει 2 παιδιά. Είναι αστυνομικός στο Α.Τ Άργους Ορεστικού έχοντας περάσει τα 30 χρόνια της καριέρας του από πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας με ιδιαίτερη επιτυχία και αναγνώριση αυτής από το υπουργείο με πολλές τιμητικές διακρίσεις.

Γράντσιου Καλλιόπη (Πόπη) | Τεχνικός Ονυχοπλαστικής

Γεννήθηκε το 1997. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Σπούδασε Αισθητική και Μακιγιάζ σε δημόσιο ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη, κι έπειτα παρακολούθησε την ειδικότητα του Τεχνικού Αισθητικού Ποδολογίας και Καλλωπισμού Νυχιών. 

Δέλλιου Ζωή | Ελεύθερος επαγγελματίας

Γεννήθηκε στις 25/1/1984 στην Κοζάνη. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό όπου τελείωσε το Λύκειο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο το εμπόριο ζωοτροφών – pet shop.

Διαμαντής Δημήτριος (Τζίμης) | Γουνοποιός

Γεννημένος στην Μελβούρνη Αυστραλίας και μεγαλωμένος στο Αργος Ορεστικό είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. 
Δραστηριοποιείται στον τομέα της Γουνοποιίας. 

Ιωαννίδου - Νίκου Αγγελική (Κική) | Γεωργός

Κατάγεται από το Ανθηρό. Γεννήθηκε το 1968, στα Σπήλαια Καστοριάς. Είναι παντρεμένη με τον Νίκου Μιχαήλ, αρχιφύλακα ΕΛ.ΑΣ, από το Πευκόφυτο και είναι μητέρα τριών παιδιών, του Βασίλη (Ανθυπολοχαγού) της Θεοδώρας (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Υπολογιστών) και της Χριστίνας.

KARAGEORGIOU-ZOH

Καραγεωργίου Ζωή | Ιδιωτικός υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1966. Είναι μόνιμος κάτοικος Άργους Ορεστικού. Αποφοίτησε από το τμήμα Υπαλλήλων Διοίκησης, του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του ΤΕΛ Καστοριάς το 1986.

KARAGIANNIDOY-DESPOINA

Καραγιαννίδου Δέσποινα | Φιλόλογος

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό, όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ, από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

karamanis-theodoros

Καραμάνης Θεόδωρος | Οδηγός ΚΤΕΛ Καστοριάς

Γεννήθηκε το 1973 στο Άργος Ορεστικό. Παντρεμένος με την Πόπη Χριστοφορίδου και πατέρας του Σάκη Καραμάνη, ετών 21. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό, όπου και τελείωσε το Γενικό Λύκειο.

KARANTINOS-XRHSTOS

Καραντίνος Χρήστος | MSc Οικονομολόγος - Προϊστάμενος Μονάδας Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (ΕΣΠΑ)

Γεννήθηκε το 1962, είναι πατέρας ενός παιδιού και παππούς ενός εγγονού. Είναι Οικονομολόγος, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing. 

Κοντού Σοφία | Νηπιαγωγός

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1995 και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από το τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2017 κι έπειτα ειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή. 

KYROU_BASILEIOS

Κύρου Βασίλειος | Πυροσβέστης

Γεννήθηκε το 1976 στο Άργος Ορεστικό. Εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα από το 1998 και τα τελευταία 12 χρόνια υπηρετεί στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Άργους Ορεστικού.

Μαυροπούλου Αναστασία (Νατάσα) | Δημόσιος Υπάλληλος

Μαυρουδής Αναστάσιος | Μουσικοσυνθέτης Ευρωπαϊκής εμβέλειας

Γεννήθηκε το 1949, στο Άργος Ορεστικό, από προσφυγική οικογένεια, με καταγωγή από την Μικρασία. Από μικρή ηλικία έμαθε την τέχνη της γουνοποιίας, αλλά η μουσική ήταν η αδυναμία του. Μιλάει τέσσερις γλώσσες, ελληνικά, ολλανδικά, γερμανικά και τούρκικα.

Μελιόπουλος Κωνσταντίνος | Γεωπόνος - Ελεύθερος Επαγγελματίας

Γεννήθηκε στην Καστοριά στις 27/01/1978. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης της σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του τμήματος γεωπονίας. Παντρεμένος με τη Βοζβοτέκα Κωνσταντίνα, είναι πατέρας δύο κοριτσιών, της Μαρίας και της Σοφίας.

MELIOY_NATASA

Μέλλιου Νατάσα| Μουσικός

Γεννήθηκε το 1978 στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Είναι η κόρη του Ηρακλή Μέλλιου (Γκαβός) και της Ζοζεφίνα Μέλλιου. Είναι μόνιμος κάτοικος Άργους Ορεστικού και μητέρα δύο παιδιών.

Μεσελίδης Δημήτριος | Επαγγελματίας Οικοδομικών Εργασιών

Γεννήθηκε το 1973, στο Άργος Ορεστικό, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι πατέρας 2 παιδιών, και κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Άργους Ορεστικού, επί σειρά ετών. 

MICHAIL-DOMNA-ANNA

Μιχαήλ Δόμνα | Καθηγήτρια 1ης βαθμίδας και Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας

Η Δόμνα Μιχαήλ κατάγεται από το Άργος Ορεστικό όπου και ζει μόνιμα πλέον από το 2004. Έκανε τις βασικές της σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων (Diploma & Master of Arts) από το University of Manchester.

Μουσουλής Χρήστος | Καλλιεργητής & Έμπορος οσπρίων - Πρώην Υπάλληλος ΟΤΕ

Μπάτζιος Δημήτριος | Ελεύθερος Επαγγελματίας στη Γεωργία

Ασχολήθηκε με τα κοινά 8 χρόνια ως Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Λακκωμάτων.  Εμπνευστής από κοινού με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Μαυρομιχάλη τόσο του Φράγματος Βράχου όσο και της Αγροτικής Καστοριάς Α.Ε. στην οποία επένδυσε και προσωπικά, μαζί με 211 ακόμη μετόχους.

MPIRTSOS_KOSMAS

Μπίρτσος Κοσμάς | Δάσκαλος

Γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1965 στην Βασιλειάδα όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το γυμνάσιο Κορησού και το λύκειο Άργους Ορεστικού.

NAOUM-ZHSHS

Ναούμ Ζήσης | Νοσηλευτής Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού - Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών

Εργάζεται ως ΤΕ Νοσηλευτής στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, στο οποίο κατέχει τη θέση του Προέδρου του σωματείου των εργαζομένων του.

PAGOUNOPOULOS_ANASTASIOS

Παγουνόπουλος Αναστάσιος | Ιδιωτικός Υπάλληλος - Κρεοπώλης

Γεννήθηκε το 1971 στην Καστοριά. Κατάγεται από το Νόστιμο και κατοικεί μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Χρονάκη και πατέρας δύο παιδιών, του Νικόλα και της Μαρίας.

Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος | Συνταξιούχος ΔΕΗ

Ο Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος είναι παντρεμένος με την Όλγα Θεοχάρη του Διαμαντή,πατέρας δύο παιδιών, της Σοφίας και του Διαμαντή, και πρόσφατα παππούς.

PAPAGIANNH_VARVARA

Παπαγιάννη Βαρβάρα | Εκπαιδευτικός στην Ιταλική Φιλολογία

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό, όπου μεγάλωσε και κατοικεί πλέον μόνιμα. Είναι κόρη του Σπύρου Παπαγιάννη και της Νίκης Δούμα.

PAPADOPOULOS-FOTHS

Παπαδόπουλος Φώτιος | Οικονομολόγος - Ιδιωτικός Υπάλληλος Πληροφορικής

Γεννήθηκε το 1991, μεγάλωσε και ζει στο Άργος Ορεστικό. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πασχαλίδου - Τσίντζηρα Μαρία (Μαίρη) | Διασκοσμήτρια

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1974 και ζει μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένη με τον Στέργιο Τσίντζηρα και μητέρα δύο παιδιών, της Αφροδίτης και της Μαρκέλλας.

PAVLOPOULOU-FREIDERIKH

Παυλοπούλου Φρειδερίκη (Έρικα) | MSc Διοίκηση της Εκπαίδευσης - Απόφοιτος Δ.Π.Θ. - Ιδιοκτήτρια ΚΔΑΠ

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό 20/10/1985.  Είναι η κόρη του Γεωργίου Παυλόπουλου και της Δήμητρας Σπυροπούλου. Είναι παντρεμένη με τον Φιλίππου Χρήστο και μητέρα ενός παιδιού. 

Πετλίτσκα - Οικονομίδου Βασιλική (Κική) | Συνταξιούχος - Επιτηδευματίας

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1961. Από το 1983 είναι κάτοικος του Άργους Ορεστικού, παντρεμένη με τον Πασχάλη Οικονομίδη. Έχει μια κόρη τη Φιλαρέτη που σήμερα ζει και εργάζεται στη Σκωτία με τον άντρα και το γιο της.

PLHKADITHS_DAMIANOS

Πληκαδίτης Δαμιανός | Φυσικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Γιος του Αθανάσιου και της Ανθούλας Πληκαδίτη.

Πρασσάς Φώτιος | Ασφαλιστικός πράκτορας - Πρόεδρος Ραδιολέσχης Καστοριάς

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ζει στο Άργος Ορεστικό, μαζί με τη σύζυγό του, Ρία Γκατσώνη και τις 2 κόρες του, την 17χρονη Αναστασία και τη 13χρονη Μαρία.

SARRH-IOUDKA

Σαρρή Ιούδκα (Τζούντι) | Κριτής κλασικού αθλητισμού στίβου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας

Γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1969. Μεγάλωσε, κατοικεί και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα στο Άργος Ορεστικό. Κόρη του Κων/νου Σαρρή και της Ρέας Ιβανίδου. Η ίδια συνεχίζει την προσφορά στην τοπική κοινότητα όσο αφορά τις αθλητικές και περιβαλλοντικές προσεγγίσεις. 

SPYROPOULOS-KYRIAKOS

Σπυρόπουλος Κυριάκος | Τεχνικός Ηλεκτρονικός Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού

Γεννήθηκε το 1976 στη Δράμα. Υπηρετεί τη δια βίου μάθηση, ενεργά, αφού από το 1994, που αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο μέχρι και σήμερα, δεν έχει πάψει να φοιτά και να καταρτίζεται σε ΙΕΚ, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος, και πληθώρα σεμιναρίων, πάνω στο αντικείμενο της Ηλεκτρονικής, της Πληροφορικής και άλλων συναφών κλάδων.

STERGIOU_KONSTANTINA

Στεργίου Κωνσταντίνα | MSc Φιλόλογος & MSc Ειδική Παιδαγωγός

Γεννημένη στο Άργος Ορεστικό το 1993, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια. Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ.

STEFANOU-GRHGORHS

Στεφάνου Γρηγόριος | Φιλόλογος - MSc Ιστορία και Ελληνικός Πολιτισμός

Γεννήθηκε στον οικισμό Ασπρονέρι του Δήμου Άργους Ορεστικού το 1970. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του Ε.Κ.Π.Α. και κάτοχος μεταπτυχιακού Α.Π.Θ. στην «Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμό».

Τάκας Γεώργιος | Ελεύθερος Επαγγελματίας στην εστίαση

Μεγαλωμένος στο Άργος Ορεστικό. Δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, κατέχοντας εδώ και πολλά χρόνια, μια από τις πιο γνωστές καντίνες της περιοχής.

TERZOPOULOU-ERMIONH

Τερζοπούλου Ερμιόνη (Ερμίνα) | Οικονομολόγος - Μελισσοκόμος

Γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Απόφοιτη του Οικονομικού τμήματος Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη (2013). Εδώ και πέντε χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με την τέχνη της μελισσοκομίας.

TOTONIDHS-PAVLOS

Τοτονίδης Παύλος | Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων

Γεννήθηκε το 1996. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Γιος του Αντώνη Τοτονίδη και της Ιφιγένειας Χατζούλη. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2021.

tsekini-sonia

Τσεκίνι Μπουδούρη Σόνια | Γυμνάστρια - Πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων

Γεννημένη 07/07/1976 (47 ετών). Κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι γυμνάστρια, καθώς και πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων. Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας. Παντρεμένη με τον Γεώργιο Μπουδούρη, μαζί έχουν 2 παιδιά, 17 και 12 ετών.

TSIOLA-PARASKEVI

Τσιόλα Παπούλια Παρασκευή (Βούλα) | Οικιακά

Γεννημένη στο Δισπηλιό Καστοριάς από τον Αθανάσιο και την Τρυφωνία. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Παπούλια, κι είναι μητέρα δύο παιδιών.

FISKAS-LEONIDAS

Φίσκας Λεωνίδας | Ελεύθερος επαγγελματίας - Ιδιοκτήτης καταστήματος

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1980. Ελεύθερος επαγγελματίας. Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού με μετέπειτα σπουδές στον τομέα των ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

Φωτόπουλος Αναστάσιος | Ηλεκτρολόγος μηχανικός & Μηχανικός υπολογιστών Δ.Π.Θ.

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό τον Ιούλιο του 1993, όπου και κατοικεί έως και σήμερα. Η σχολική του εκπαίδευση ξεκίνησε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού και ολοκληρώθηκε στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού.

CHARIZOPOULOS VICTORAS

Χαριζόπουλος Βίκτωρας | MSc Πολιτικός Μηχανικός - Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πρόεδρος Α.Σ. Άργος Ορεστικό

Γεννήθηκα στις 24 Μαρτίου 1992. Είμαι γιος του Δημήτρη Χαριζόπουλου και της Μαρίας Παγκουλίδου και ο μεγάλος αδερφός της Ιουλίας. Αφότου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Heriot Watt University του Εδιμβούργου, κατοικώ μόνιμα στο Άργος Ορεστικό, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

XATZHS_PETROS

Χατζής Πέτρος | Οικονομολόγος

Γεννημένος στους Αμπελόκηπους Καστοριάς με καταγωγή και από την Ασπροκκλησιά, που είναι η γενέτειρα της μητέρας του.

Αλεξόπουλος Σταύρος | Αρχιμάγειρας(Chef) & Εκπαιδευτής Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μηλίτσα του δήμου Άργος Ορεστικού. Είναι Διπλωματούχος της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας(Chef)” & Εκπαιδευτής Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Αποστολίδου Βαενά Αικατερίνη | Οικιακά

Γεννήθηκε στο Βογατσικό Καστοριάς στις 14 Ιανουαρίου 1967. Και οι δύο γονείς της κατάγονταν από το Βογατσικό. Είναι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό του Στρατού Ξηράς Βαενά Χρήστο. 

Γιαννάδης Δημήτριος | Ιδιωτικός υπάλληλος αγροτικού τομέα

Το 1968, γεννήθηκε στη Γερμανία από έλληνες γονείς. Είναι μόνιμος κάτοικος του χωριού Μηλίτσα Καστοριάς, όπου κατοικεί μαζί με την σύζυγο και τα δύο παιδιά του. . 

Δημητρίου Χρήστος | Δικηγόρος - Δημοσιολόγος

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς στις 9 Μαΐου 1976.Είναι γιος του Απόστολου και της Σοφίας. Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. 

Δόλλας Νικόλαος | Συνταξιούχος Διευθυντής Εμπορικής Τράπεζας - Πρόεδρος Σκοπευτικής Λέσχης Κωσταραζίου Α.Σ.

Γεννήθηκε στο Κωσταράζι Καστοριάς το έτος 1962. Συνταξιούχος τραπεζικός. Εργάστηκε επί 32 έτη στην Εμπορική Τράπεζα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως διευθυντής, στα καταστήματα  Άργους Ορεστικού Καστοριάς, Γρεβενών και Κοζάνης.

ZAFEIRIOU_MARIA

Ζαφειρίου - Λέκκου Μαρία | Πρώην Ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης

Κόρη του Θωμά και της Ερμιόνης. Σύζυγος του Παύλου Λέκκου και μητέρα δύο αγοριών, του Χρήστου και του Βασιλείου και γιαγιά ενός υπέροχου εγγονού.

Ζήσης Σιδέρης | Προϊστάμενος Διοίκησης στο ΕΚΔΔΑ - Υπουργείο Εσωτερικών

Γεννήθηκε το 1976 στους Αμπελόκηπους Καστοριάς όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και άσκησε τριετή δικηγορία στο δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Μπάγγος Δημήτριος | Αστυνομικός

Γεννημένος στις 3/6/1993 στην Καστοριά με καταγωγή από το Βογατσικό που είναι γενέτειρα του πατέρα του. Απόφοιτος από το γενικό λύκειο Άργους Ορεστικού και αργότερα από την αστυνομική σχολή Διδυμοτείχου. Υπηρετεί για 12 χρόνια στην Ελληνική αστυνομία με ιδιαίτερη αναγνώριση και έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις.

PACHIS-DHMHTRIOS

Παχύς Δημήτριος | Γεωργός

Γεννημένος το 1968. Κατοικεί και δραστηριοποιείται στο Κωσταράζι Καστοριάς, όπου και είναι μέλος, του τοπικού συμβουλίου του χωριού.

Πολύζου Νικόλαος | Επαγγελματίας Οδηγός

Ζει στο Βογατσικό. Έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρείες ως επαγγελματίας οδηγός. Από  το 2006 μέχρι και το 2012 εργάστηκε στους δήμους Ίωνος Δραγούμη και Άργους Ορεστικού. Έχοντας εμπειρία σε θέματα του δήμου μας, θέλει να συνεισφέρει στα κοινά με τις γνώσεις του.

Πρώιος Δημήτριος | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ - Ελεύθερος Επαγγελματίας

Γεννήθηκε το 1982 στο Άργος Ορεστικό με καταγωγή από τον Γέρμα, είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης 6 ετών.

Σανάτσιος Γεώργιος | MSc Πολιτικός Μηχανικός

O Σανάτσιος Γεώργιος γεννήθηκε το 1991. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κατασκευαστικό τομέα, έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Έργων Υποδομής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

SKOUMH-ALEXANDRA

Σκουμή Αλεξάνδρα | Νηπιαγωγός - MSc Ειδική Παιδαγωγός - MSc Κοινωνική Λειτουργός

Γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στο Κωσταράζι Καστοριάς. Είναι κόρη του Κώστα Σκουμή, συνταξιούχου αστυνομικού και της Κατερίνας Εξάρχου, εκπαιδευτικού του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού. 

TRIANTAFYLLIDHS-BASILEIOS

Τριανταφυλλίδης Βασίλειος | Γεωργοκτηνοτρόφος

Γεννήθηκε το 1964 στο Κωσταράζι Καστοριάς. Είναι παντρεμένος και έχει 3 κόρες και 5 εγγόνια. Δραστηριοποιείται όλα του τα χρόνια στο ελεύθερο επάγγελμα, ως γεωργοκτηνοτρόφος και παλιότερα στον τομέα της εστίασης.

CHATZI-SOFIA

Χατζή Σοφία | Διοικητικό Στέλεχος Επιχείρησης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας και είναι μητέρα δύο παιδιών. Το 2009, επέστρεψε στους Αμπελοκήπους Καστοριάς, από όπου και κατάγεται.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Αμμουδάρας

Βασιλειάδης Χρήστος | Συνταξιούχος

Γεννήθηκε στο Αμπελοχώρι Καστοριάς το 1957, όπου ζει μόνιμα. Το 1984, έστησε μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο, μια επιχείρηση γουναρικών στην περιοχή την οποία διατήρησε για επτά περίπου χρόνια. Το 1991, μετακόμισε στην Ιταλία, όπου έζησε για εννέα χρόνια και δημιούργησε μαζί με άλλους Έλληνες βιοτεχνία γουναρικών.

MOUSOULHS BAGGELHS

Μουσουλής Βασίλειος | Αγρότης

Γεννήθηκε το 1967 στο Αμπελοχώρι Καστοριάς. Είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου μας και πατέρας τριών παιδιών. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αγροτικό τομέα που είναι η κύρια εργασία του έως και σήμερα ως αυτοαπασχολούμενος.

MPOUTSIADHS_BASILEIOS

Μπουτσιάδης Βασίλειος | Γουνοποιός

Γεννήθηκε στην Καστοριά. Στα 15 του χρόνια μετακόμισε στην Αμμουδάρα. Είναι απόφοιτος  Ενιαίου λυκείου και σχολής Γουνοποιίας.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων

GEORGIADHS_STERGIOS

Γεωργιάδης Στέργιος | Διασώστης σε πλήρωμα ασθενοφόρου

Γεννήθηκε το 1992 στους Αμπελόκηπους Καστοριάς. Δραστήριος και εργατικός

Γεωργιάδου Κωνσταντινιά (Ντίνα) | Φιλόλογος - Γεωργός

H Γεωργιάδου Κωνσταντινιά, μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς κι ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού. 

Ζησιάδης Ιωάννης | Γεωργός

Είναι πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού “ΟΡΜΗ”.

Απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον αγροτικό τομέα.

zhsiadis-konstantinos

Ζησιάδης Κωνσταντίνος | Ελεύθερος επαγγελματίας στη γεωργία

Γεννήθηκε το 1997 στους Αμπελόκηπους Καστοριάς. Η αγάπη του για το χωριό είναι δεδηλωμένη σε όλους τομείς, συμμετέχει πάντοτε ενεργά και προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του όταν και όποτε του ζητηθεί.

Θεοδώρου Αλέξανδρος | Τεχνικός Αερίων Καυσίμων

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς και αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Άργους Ορεστικού. Σπούδασε Τεχνικός αερίων καυσίμων στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και έλαβε πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού ( ΕΟΠΠΕΠ).

PAPAIOANNOU-AFRODITH

Παπαϊωάννου Αφροδίτη | Γουνοποιός

Γεννήθηκε στην Καστοριά. Είναι παντρεμένη με τον Χαρίλαο Παπαϊωάννου και διαμένει στους Αμπελόκηπους Καστοριάς. Ασχολείται με την Γουνοποιία.

Σακκά Δήμητρα | Νοσηλεύτρια - Φοιτήτρια Παιδαγωγικών

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Καστοριάς. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχοντας δουλέψει χρόνια σε κτηνοτροφική επιχείρηση και αφού μεγάλωσε τα παιδιά της, τόλμησε να σπουδάσει και να ασχοληθεί με την νοσηλευτική.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού

Βλάχου Γιαννούλα (Γιάννα) | Επιχειρηματίας - Πτυχιούχος Απόφοιτος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ

Γεννήθηκε 31/05/1989 στην Τασκένδη, πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν από Ελληνορώσους γονείς. Το 1991 εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στην μικρή κωμόπολη της Καστοριάς, στο Άργος Ορεστικό. Εκεί πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια ως και το 2007, όπου και έφυγε για σπουδές στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το ΑΕΙ Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ενώ από το 2009 παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. 

Ζερβάκου Άννα | Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Άννα Ζερβάκου είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει ασχοληθεί με τα κοινά συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις  πολιτιστικών συλλόγων καθώς και σε δράσεις συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Ζηκούλη Αθανασία (Σούλα) | Οικιακά

Γεννήθηκε στο  Άργος Ορεστικό το 1957 και μεγάλωσε στο Βέλγιο.Σπούδασε και ασχολήθηκε επί σειρά ετών με  την κομμωτική τέχνη.Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε και με την Αγιογραφία

Ζορπίδου Χριστίνα | MSc Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γεννημένη στην Καστοριά ζει στο Άργος Ορεστικό.Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με ειδικότητα από το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία. Έχει εργαστεί σαν υπάλληλος γραφείου σε οφθαλμολογικό κέντρο,σε γουνοποιητική επιχείρηση, σε μικροβιολογικό εργαστήριο και έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στην Εθνική τράπεζα.

Καστοπούλου Βασιλική (Βάσια) | Οικονομολόγος

Γεννημένη το 1996 στην Καστοριά. Κόρη του Κωνσταντίνου και της Αρετής και μικρότερη αδερφή του Βαγγέλη, του Σίμου και του Σταύρου

Κουρσοβίτης Χαρίλαος (Χάρης) | Στρατιωτικός

Γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1975 στη Θεσσαλονίκη. Κατάγεται από τα Τρίκαλα και είναι πατέρας τριών παιδιών. Κατοικεί στο Άργους Ορεστικού από το 1999.

Κύρου - Τερψιάδου Αγαθονίκη (Νίκη) | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1967 στην Μελβούρνη από Έλληνες γονείς. Είναι παντρεμένη με τον Τερψιάδη Κωνσταντίνο και έχουν δύο γιους, τον Βασίλη και τον Δωρόθεο. Από μικρή ηλικία ζεί και δραστηριοποιείται στο Άργος Ορεστικό. 

Μαυρουδή Άννα | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Μπογιατζίδης Αργύριος | Φοιτητής Αεροδιαστημικής Επιστήμης

Γεννήθηκε το 1997 και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Άργους Ορεστικού με την Ειδικότητα Τεχνίτη Οχημάτων και συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  (Πρώην ΤΕΙ).

Νικολάου Βασιλική | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1988. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο του Άργους Ορεστικού και έπειτα ειδικεύτηκε στη σχολή ΟΑΕΔ Καστοριάς, στην ειδικότητα του Βοηθού Φαρμακείου. 

Σύριος Νικήτας | Ιδιωτικός Υπάλληλος

TORONIDHS-MAKHS

Τορονίδης Θωμάς (Μάκης) | Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Καστοριάς

Γεννημένος το 1969 και παντρεμένος με την Χρυσούλα Φίλιππα. Εδώ και 30 χρόνια είναι υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ Καστοριάς, στον τομέα υποστήριξης. 

TOTONIDOU_MARIA

Τοτονίδου Μάρθα | Οικιακά

Γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου του 1988 στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Ασπροκκλησιάς

Βλαχόπουλος Απόστολος | Γεωργός

Γεννήθηκε στην καστοριά το 1977. Ασχολείται με την καλλιέργεια και την παραγωγή αμυγδάλου και φουντουκιού.

Γιαννάκης Σωτήριος | Εργάτης

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1963. Ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και ζει μόνιμα στην Ασπροκκλησιά. Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Ασπροκκλησιάς απο το 1986 εως και το 1990.

Κοτρίδης Θωμάς (Μάκης) | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1975 στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας, από έλληνες γονείς. Είναι πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων, έχει δίπλωμα πυροσβέστη, νοσοκόμου, οδηγού ασθενοφόρου και πωλητή. 

Ξανθοπούλου Μαρία | Οικονομολόγος

Είναι πτυχιούχος οικονομικών σπουδών από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεταφορά & Διαχείριση Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου & Υδρογόνου. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας ενώ συνεχίζει και με τη γνώση της Γερμανικής γλώσσας. 

Παπαδόπουλος Στέργιος | Συνταξιούχος

Γεννήθηκε το 1940 στην Ασπροκκλησιά. Ασχολήθηκε για χρόνια με τη γουνοποιία μέχρι τη συνταξιοδότησή του.Υπήρξε ο ιδρυτής του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς “Ο Αγ.Δημήτριος”.

Σιδόπουλος Κωνσταντίνος | Συνταξιούχος

Τερζόπουλος Αλέξανδρος | Γεωργός

Γεννήθηκε το 1995 στην Ασπροκκλησιά όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. 

Τριανταφυλλίδου Παπαευθυμίου Σελήνη (Ελίνα) | Ιδιωτικός Υπάλληλος - Απόφοιτος Πληροφορικής

Γεννήθηκε σε ένα χωριό της Καστοριάς το 1977. Είναι σύζυγος του Σταύρου Παπαευθυμίου ο οποίος υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα Άργους Ορεστικού και μητέρα δύο παιδιών. Είναι απόφοιτος Λογιστικής και Πληροφορικής σχολής. Εργάστηκε, επί δεκαπέντε συνεχή χρόνια σε λογιστικό γραφείο στην Καστοριά και τα τελευταία χρόνια στο λογιστικό τμήμα εμπορικής επιχείρησης του τόπου μας.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Βογατσικού

Δαρλαγιάννη Ανδρονίκη | Φοιτήτρια

Προχωρώντας στον δρόμο προς την υποψηφιότητα, η Δαρλαγιάννη Ανδρονίκη  αναδεικνύεται ως η φωνή που συνδυάζει την επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή με την ευθύνη της ενεργού συμμετοχής στη δημοκρατική διαδικασία. Με έντονο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία μας, αποδεικνύει ότι η επικοινωνία και η ενημέρωση είναι τα εργαλεία που διαμορφώνουν μια ολοκληρωμένη εκλογική επιλογή.

Κανδύλης Δημήτριος | Γεωργοκτηνοτρόφος

Καπαχτσή Βασιλική | Σπουδάστρια Νοσηλευτικής

Γεννημένη στο Βογατσικό Καστοριάς το 2004. Τελείωσε το ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού και πήρε το πτυχίο της ως βοηθός νοσηλευτή.

Λαμπίδου Δέσποινα | Οικιακά

Γεννήθηκε το 1965 στην Πλατανιά Νεάπολης Κοζάνης. Ασχολείται με τα οικιακά.

Μουμουλίδης Στέφανος | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1973 στο Βογατσικό Καστοριάς. Είναι παντρεμένος με την Δημητριάδου Χριστίνα και πατέρας δύο παιδιών του Ιωάννη και της Θεοφανίας. Είναι απόφοιτος τεχνικής επαγγελματικής σχολής. Εργάζεται ως εργατοτεχνίτης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Μπέκος Γεώργιος | Συνταξιούχος

Γεννήθηκε στο Βογατσικό το 1948. Ασχολήθηκε με τη γουνοποιΐα και στην πορεία με τον ελαιοχρωματισμό. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Καστοριάς και Πρόεδρος στο σωματείο ελαιοχρωματιστών τη δεκαετία του 1980.

Τσιτσιπάτης Κωνσταντίνος | Κτηνοτρόφος

Γεννήθηκε στο Βογατσικό στις 19/09/1964. Ασχολείται με τον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό τομέα. Διαμένει μόνιμα στο Βογατσικό.

Χουλουιλίδου Αναστασία | Οικιακά

Γεννημένη στη θεσσαλονίκη στις 19/09/1964, είναι απόφοιτη Γυμνασίου και ασχολείται με τα οικιακά νιώθοντας περήφανη μητέρα δύο αγοριών.Παράλληλα κινητοποιείται δυναμικά με τη Φιλοζωική Άργους Ορεστικού.

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βράχου

Κυριαζόπουλος Στέργιος | Δημόσιος Υπάλληλος

Γεννήθηκε στον Βράχο Καστοριάς το 1965. Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Άργος Ορεστικό και εργάζεται ως οδηγός στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς.

Χαλκιά Αποστολίνα | Ιδιωτική Υπάλληλος

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Γέρμα

Ντόκαλος Ζήσης | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Παπαζιώγας Αθανάσιος | Πρώην εργαζόμενος ΕΑΣ Καστοριάς

Πρώην εργαζόμενος ΕΑΣ Καστοριάς. Γεννήθηκε το 1960 στον Γέρμα και κατοικεί στους Αμπελόκηπους.Είναι απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής με ειδικότητα ηλεκτρολόγου.

Παπαϊωάννου Μαλαματή (Ματίνα) | Φιλόλογος

Γεννήθηκε το 2001 στα Γρεβενά όπου μετά από 10 χρόνια μετανάστευσε στο νησί της Λέσβου και ειδικότερα στο χωριό της Μήθυμνας για 5 χρόνια. Αργότερα, γύρισε στον τόπο της, στον Γέρμα Καστοριάς . Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Σανάτσιος Κωνσταντίνος | Νοσηλευτής στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού

Γεννήθηκε στο Wuppertal της Γερμανίας το 1990 και από την ηλικία των 5 ετών είναι μόνιμος κάτοικος Γέρμας από όπου και κατάγεται. Σπούδασε Νοσηλευτική στην Πτολεμαΐδα με ειδικότητα την Τραυματολογία.

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Διαλεκτού

Τζακόπουλος Ιωάννης | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1988. Είναι παντρεμένος με την Ανδρομάχη Παύλου και έχει δύο παιδιά. Έχει εργαστεί μέσα στα χρόνια σε γνωστές εταιρείες του νομού, αλλά και πολυεθνικές, σε θέσεις ευθύνης, όπως τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου, του Υπεύθυνου Προσωπικού, όπως και του Υπεύθυνου Διαχείρισης Υγρών Αποβλήτων.

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καστανόφυτου

Σαρρή - Βασάδη Αντωνία | Γεωργός

Η Σαρρή – Βασάδη Αντωνία γεννήθηκε το 1970 και κατάγεται από το Άνω Περιβόλι, χωριό της κοινότητας Καστανοφύτου.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Κωσταραζίου

ANTONAKH_ELENH

Αντωνάκη Ελένη | Ιδιωτικός υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1967, στο Κωσταράζι Καστοριάς. Ήταν σύζυγος του Γιώργου Μπαλατσού. Μητέρα τριών παιδιών. Το 1987, μετακόμισε στη Γερμανία, όπου έζησε και εργάστηκε για δεκαπέντε χρόνια.

Βλάχος Κωνσταντίνος | Ιδιωτικός υπάλληλος αγροτικού τομέα

Γεννήθηκε το 1963, στο Κωσταράζι Καστοριάς. Είναι  παντρεμένος κι έχει 3 παιδιά. Μονιμος κάτοικος του Κωσταραζίου. Επί σειρά  ετών δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο της γούνας κι έπειτα σαν ιδιωτικός υπάλληλος. 

Ζέλκας Πέτρος | Γεωργοκτηνοτρόφος

Κεφαλούκα - Κυρκώτσογλου Δήμητρα | Οικιακά

LAMPIDIS-STEFANOS

Λαμπίδης Στέφανος | Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κωσταραζίου, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Μανάρη Αναστασία | Οικιακά

Πασβάτης Αθανάσιος (Σάκης) | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τζάτζη Κλεονίκη (Νίκη) | Νοσηλεύτρια

Με καταγωγή από το Κωσταράζι, εργάστηκε σε μονάδες υγείας του νομού Καστοριάς. Συμμετείχε και συμμετέχει σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους. Πλέον εργάζεται  στο Κέντρο Υγείας και είναι μόνιμη κάτοικος Άργους Ορεστικού.

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λάγκας

Θεοχάρης Δημήτριος | Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λάγκας - Γεωργοκτηνοτρόφος

Λιόντη Σοφία | Συνταξιούχος

Παπαβασιλείου Φώτιος | Άνεργος

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λακκωμάτων

Κεφαλάς Γεώργιος | Στρατιωτικός Πολεμικής Αεροπορίας

Γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1988 στην Δράμα. Κατάγεται από τα Λακκώματα του δήμου Άργους Ορεστικού.Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Εργάζεται ως πυροσβέστης, διασώστης πολεμικών και πολιτικών αεροσκαφών στην πολεμική αεροπορία.

Μπάτζιος Απόστολος | Γεωργός

Γεννήθηκε το 1993 στα Λακκώματα Καστοριάς όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Αναστασίου Αφροδίτη, πρώην κάτοικο Κεφαλαρίου. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό με πολλές διακρίσεις στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Παπαλαζάρου Δημήτριος | Ελεύθερος Επαγγελματίας – Προγραμματιστής

Γεννήθηκε το 1979 στους Λαχανόκηπους Καστοριάς. Είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου μας και πατέρας 2 παιδιών. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Άργους Ορεστικού και σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάστηκε για χρόνια σε εταιρείες πληροφορικής στα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μελανθίου

Μουρατίδης Παύλος | Γεωργός

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1992. Επαγγελματικά ασχολείται με τη γεωργία. Κατοικεί μόνιμα στο Μελάνθιο.

MOURATIDOY_ELENH

Μουρατίδου Ελένη | Ιδιωτικός Υπάλληλος Γουνοποιητικής Εταιρίας

Γεννήθηκε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσε στη Γερμανία και στο Μελάνθιο Καστοριάς.

SOFRONIDOU_EFTHIMIA

Σωφρονίδου Ευθυμία (Έφη) | Γεωργός

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό στις 28 Ιουλίου του 1974 και είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Η καταγωγή της είναι από την Νίκη.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Μηλίτσας

ANAGNOSTOPOULOS_THOMAS

Αναγνωστόπουλος Θωμάς | Γεωργός

Γεννήθηκε το 1961 και κατοικεί στη Μηλίτσα Καστοριάς. Είναι γεωργός, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Αναγνωστοπούλου Φρειδερίκη Ειρήνη (Φρήνη) | Φιλόλογος

Η Αναγνωστοπούλου Φρειδερίκη Ειρήνη, Φρήνη όπως την αποκαλούν όλοι γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996 και διέμεινε εκεί τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της. Από το 2001 κατοικεί στη Μηλίτσα με τους γονείς της και τη νεότερη αδερφή της. Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Άργους Ορεστικού και φοίτησε στο τμήμα Ιστορίας- Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Βάσσου Βασίλειος | Μάγειρας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μηλίτσα του δήμου Άργους Ορεστικού. Ήταν και είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής. 
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως μάγειρας

Μπάγγος Κωνσταντίνος | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε στη Μηλίτσα Καστοριάς στις 04/03/1967. Επι σειρά ετών ασχολήθηκε με τη γουνοποιία. Στην πορεία εργάστηκε σαν οδηγός αστικών λεωφορείων.Τώρα απασχολείται ως οδηγός βαρέων οχημάτων. Διαμένει μόνιμα στο Άργος Ορεστικό.

Φωτοπούλου Ευαγγελία | Σπουδάστρια Κομμωτικής - Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλίτσας

Η Φωτοπούλου Ευαγγελία, γεννήθηκε στις 29-9-2004 στην πόλη της Καστοριάς. Διεύθυνση κατοικίας της είναι η Μηλίτσα Καστοριάς.

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Νόστιμου

Δατσιάδη Ανδρονίκη (Νίκη) | Συνταξιούχος

Γεννήθηκε στο Ανθηρό το 1945. Είναι παντρεμένη με τον Δατσιάδη Γιώργο από το Νόστιμο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά

Νενάδης Δημήτριος | Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1958 στο Νόστιμο όπου και μένει μόνιμα. Σπούδασε τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός. Διετέλεσε γραμματέας με σύμβαση στην κοινότητα Σπήλιου και στην συνέχεια πρόεδρος στο Νόστιμο από το 1986 έως το 1990 και πρόεδρος συλλόγου από το 1998 έως το 2002. Εργάστηκε στη γούνα και στο επάγγελμα που σπούδασε. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Σήμερα είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σπηλαίων

Γεωργόπουλος Ανδρέας | Γεωργός

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σπήλιου

Βασάδης Σωτήριος | Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο Βασάδης Σωτήριος γεννήθηκε το 1997 στο Άργος Ορεστικό, όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από την Κερασώνα, χωριό της κοινότητας Σπηλίου. 

MARGARITHS_DHMHTRIOS

Μαργαρίτης Δημήτριος | Αγρότης

Γεννήθηκε το 1963 στο Ανθηρό Καστοριάς. Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα της Γουνοποΐιας για αρκετά χρόνια.

Τραντοπούλου Ανθούλα | Συνταξιούχος

Scroll to Top