Επισκέψεις στις δομές Υγείας στον Δήμο Άργους Ορεστικού του Συνδυασμού «ΝΕΑ Προοπτική» της υποψήφιας Δημάρχου Καλλιόπης Κυριακίδου – Τσιάγγου

Στο πλαίσιο των θεσμικών μας συναντήσεων επισκεφτήκαμε τις δομές Υγείας Άργους Ορεστικού ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ και ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. 
Το κέντρο υγείας Άργους Ορεστικού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 5 καλύτερες δομές υγείας πανελλαδικά. Καθημερινά παρέχει ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε πολλούς συμπολίτες μας. Συνομιλήσαμε με το προσωπικό του ΚΥΑΟ ακούσαμε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς τους και πρόθεσή μας είναι να στηρίζουμε με κάθε τρόπο την δομή υγείας.
Επίσης, έχουμε το πλεονέκτημα να έχουμε στην επικράτειά μας το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ μια δομή πρότυπο σε επίπεδο Βαλκανίων. Είχαμε την ευκαιρία στην επίσκεψή μας, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Χάτσιου, να συνομιλήσουμε και να μοιραστούμε ανησυχίες προβληματισμούς και προτάσεις.
Δέσμευσή μας είναι να στηρίζουμε και να παρεμβαίνουμε σε συνεργασία πάντα με του φορείς υγείας για την εύρυθμη λειτουργία, αλλά και την ανάπτυξη αυτών.

Scroll to Top