Επίσκεψη στο Αμαξοστάσιο του Δ. Άργους Ορεστικού

Μέλη του συνδυασμού «Νέα Προοπτική» με την επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου επισκέφθηκαν το αμαξοστάσιο του Δήμου στην οδό Ι. Παμπουκίδη.
Η ενημέρωση από τους πολιτικούς υπευθύνους του αμαξοστασίου αφορούσε το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τον τρόπο λειτουργίας,  τον όγκο των δραστηριοτήτων και τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων, οι οποίοι κατά κοινή ομολογία αποτελούν τον πυρήνα της προσπάθειας για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.
Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους του αμαξοστασίου, όπου διαπιστώθηκε πως, δυστυχώς,  χρησιμοποιούνται παράλληλα και ως εργοτάξιο, καθώς γίνεται απόθεση και διακίνηση αδρανών υλικών και καυσόξυλων,  αλλά και ως κυνοκομείο  και μέρος απόθεσης κάθε είδους ανακυκλώσιμων και μη υλικών.
Ως δημοτική παράταξη και έχοντας συνεκτιμήσει, τόσο τις διαπιστώσεις από την επίσκεψή μας όσο και το ότι το αμαξοστάσιο βρίσκεται στο κέντρο γειτονιάς και δίπλα ακριβώς από το 2ο Γυμνάσιο και  το κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, κρίνουμε απολύτως βάσιμη τη δυσφορία των περιοίκων σχετικά με τις ανυπόφορες συνθήκες που δημιουργούνται ( σκόνη, θόρυβος, κίνδυνος ατυχήματος κ.ά.) από τις δραστηριότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Δεσμευόμαστε, μέσω του προγράμματός μας, και δρομολογούμε, αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης του δήμου,  την μεταφορά του αμαξοστασίου σε χώρο εκτός πόλης και μετατροπής του υφιστάμενου χώρου σε χώρο πρασίνου και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ώστε μαζί με το  Γυμνάσιο και το κλειστό Γυμναστήριο να αποτελέσουν ένα δίκτυο πρασίνου, άθλησης και πολιτισμού.

Scroll to Top