Σανάτσιος Κωνσταντίνος | Νοσηλευτής στο Κέντρο Υγείας Άργους ΟρεστικούΣανάτσιος Κωνσταντίνος |

Γεννήθηκε στο Wuppertal της Γερμανίας το 1990 και από την ηλικία των 5 ετών είναι μόνιμος κάτοικος Γέρμας από όπου και κατάγεται. Σπούδασε Νοσηλευτική στην Πτολεμαΐδα με ειδικότητα την Τραυματολογία.

Η επιθυμία του να διευρύνει τις γνώσεις του τον οδήγησε στην παρακολούθηση επιπρόσθετων σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 2017 έως σήμερα στον κλάδο Οικονομικών, και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Άργος Ορεστικού ως Νοσηλευτής Επειγόντων Περιστατικών, ειδικότητα αποκτηθείσα από τις σπουδές του.

Πιστοποιήθηκε από την 5 η Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: “Σκλήρυνση κατά πλάκας και Πρωτοβάθμια Περίθαλψη”, που πραγματοποιήθηκε από την Νευρολογική Κλινική Γ.Ν Πατρών “Άγιος Ανδρέας” υπό την Αιγίδα της Νευρολογικής Εταιρείας.

Παρακολούθησε την 3 η Νοσηλευτική Διημερίδα Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο “Νέοι Ορίζοντες- Όραμα ελπίδας για την Νοσηλευτική Επιστήμη”, που διοργάνωσε το Γ.Ν. Καστοριάς σε συνεργασία με τέσσερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Πιστοποιήθηκε από το Σεμινάριο “Πρώτων Βοηθειών-Βασική Υποστήριξη της Ζωής” BLS για υγειονομικούς, με χρήση Απινιδιστή, από το European Resuscitation Council.

Εργάστηκε στο Θεραπευτήριο “Νικολάου Σπίναρη” στην Κοζάνη, στο “Απολλώνιο Κέντρο Αποθεραπείας” στην Λάρισα και στην “Βιοιατρική” Θεσσαλονίκης ως νοσηλευτής.

Εργάστηκε σε Φάρμα εκτροφής γουνοφόρων ζώων ακολουθώντας τα βήματα των γονιών του που ασχολούνται με την Γουνοποιία.

Έχει καλή γνώση της Αγγλικής και της Γερμανικής Γλώσσας.

Συμμετείχε ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ομάδα Γέρμας.

Είναι μέλος στον νεοσύστατο “Πολιτιστικό Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Γέρμας” με στόχο την καθιέρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν θεσμός, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση της τεράστιας παραδοσιακής κληρονομιάς του τόπου του.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα στο Κέντρο Υγείας τον δίδαξε ότι

η σημαντικότερη αξία στην ζωή μας είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο. Η συμμετοχή του στον συνδυασμό “ Νέα Προοπτική”

της Καλλιόπης Κυριακίδου , μαζί με αξιόλογους συνδημότες του, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές , δείχνει την αμείωτη διάθεση του να προσφέρει κοινωνικό έργο. Στην καθημερινότητα του μοιράστηκε σκέψεις και προβληματισμούς, για τα σημαντικά θέματα του τόπου του, για τα οποία σκοπεύει να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις.

Νέες ιδέες και δράσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας, όραμα και όρεξη για προσφορά και επίλυση των λιμναζόντων προβλημάτων του τόπου, έμφαση στον πολιτισμό και την παράδοση είναι οι στόχοι του.

MOTO Στηρίξτε τον αγώνα μας για πρόοδο και ευημερία! Στηρίξτε με την ψήφο σας τον Συνδυασμό “Νέα Προοπτική”της Καλλιόπης (Κάλι) Κυριακίδου.

Scroll to Top