Δαρλαγιάννη Ανδρονίκη | Φοιτήτρια

Προχωρώντας στον δρόμο προς την υποψηφιότητα, η Δαρλαγιάννη Ανδρονίκη  αναδεικνύεται ως η φωνή που συνδυάζει την επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή με την ευθύνη της ενεργού συμμετοχής στη δημοκρατική διαδικασία. Με έντονο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία μας, αποδεικνύει ότι η επικοινωνία και η ενημέρωση είναι τα εργαλεία που διαμορφώνουν μια ολοκληρωμένη εκλογική επιλογή.

 Γεννήθηκε στην Καστοριά το 2002 και έκτοτε κατοικεί στο Βογατσικό. Είναι στο 3ο έτος σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, στο τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων. Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

Με μεγάλο πάθος για το μέλλον, είχε από πολύ νεαρή ηλικία ένα έντονο ενδιαφέρον για την ενίσχυση και την προώθηση των γυναικών. Ήταν φανερό πως από τις πρώτες της εμπειρίες, αντιλαμβανόταν τη σημασία της ισότητας των φύλων και της δίκαιης εκπροσώπησης σε όλους τους τομείς. Αυτή η αφοσίωση δεν είναι μόνο λόγια, αλλά και πράξεις, καθώς δουλεύει ακούραστα για να προωθήσει τις ευκαιρίες των γυναικών και να αναδείξει τις φωνές τους σε κάθε πεδίο. Μέσα από δράσεις που εμπνέουν, αναδεικνύει τον δρόμο προς μια πιο ισότιμη και δίκαιη κοινωνία, όπου οι γυναίκες έχουν τον ρόλο που τους αξίζει και την αναγνώριση που πολύ καιρό αναμένουν.

 Με την ενεργή παρουσία της στα ψηφιακά μέσα, η Ανδρονίκη δημιουργεί μια γέφυρα ανάμεσα στους πολίτες και τις πολιτικές διαδικασίες. Ενθαρρύνει τη συνομιλία και τον διάλογο γύρω από τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας.

 Η νεανική της ηλικία αποτελεί πηγή ενέργειας, αυθορμητισμού και ενθουσιασμού που την εμπνέουν να αγωνιστεί.

Scroll to Top