Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος | Συνταξιούχος ΔΕΗ

Ο Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος είναι παντρεμένος με την Όλγα Θεοχάρη του Διαμαντή,πατέρας δύο παιδιών, της Σοφίας και του Διαμαντή, και πρόσφατα παππούς.

Είναι ενεργό μέλος στο σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ Εορδαίας και εκλεγμένος Σύνεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία συνταξιούχων ΔΕΗ. Δραστηριοποιήθηκε δυναμικά σε όλη την εργασιακή του πορεία, στον τομέα του συνδικαλισμού, όπου και διετέλεσε για έξι χρόνια μέλος του ΔΣ. ΣΩΠ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και επί τέσσερα χρόνια πρόεδρος στον οικισμό ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα. Στον ΘΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ όπου εργαζόταν ως εργοδηγός ηλεκτρολόγος, άριστα εκπαιδευμένος και καταρτισμένος σε όλες τις μορφές ενέργειας (λιγνίτη, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, υδροηλεκτρικές μορφές ενέργειας), υπήρξε για 12 χρόνια πρόεδρος του ΣΩΠΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Έχει εργαστεί σε όλα σχεδόν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στην Ελλάδα. Έχει λάβει εκπαίδευση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στη διαχείριση και συντήρηση συστημάτων, γνώσεις οι οποίες θα φανούν χρήσιμες σε σχετικά θέματα του Δήμου μας.

Scroll to Top