Χαριζόπουλος Βίκτωρας | MSc Πολιτικός Μηχανικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας – Πρόεδρος Α.Σ. Άργος Ορεστικό

Γεννήθηκα στις 24 Μαρτίου 1992. Είμαι γιος του Δημήτρη Χαριζόπουλου και της Μαρίας Παγκουλίδου και ο μεγάλος αδερφός της Ιουλίας.

Αφότου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Heriot Watt University του Εδιμβούργου, κατοικώ μόνιμα στο Άργος Ορεστικό, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Διατηρούμε οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας οικοδομικών υλικών και καυσόξυλων, ενώ είμαι και πρόεδρος ενός Δασικού Συνεταιρισμού. Το κίνητρο της προσφοράς στον τόπο μου οδήγησε στην ενασχόληση μου με τοπικούς συλλόγους και ενώσεις.

Καθοριστική στην πορεία μου και στην διαμόρφωση των αντιλήψεων μου για τον τόπο μου, ήταν η ενασχόληση μου με τον σύλλογο Καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, του οποίου διατελώ και πρόεδρος τα τελευταία χρόνια, αλλά και η συμμετοχή μου στη ΔΕΕΠ Καστοριάς.

Από μικρή ηλικία έλαβα από την οικογένεια μου τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να μάθω να αγαπώ και να σέβομαι την φύση και το βουνό. Αυτό με ώθησε στην αναζήτηση ανάλογων δραστηριοτήτων όπως η πεζοπορία, η ορειβασία και το σκι. Συνδυάζοντας αυτές τις δραστηριότητες με το ενδιαφέρον μου για την φωτογραφία, προσπαθώ να προβάλω τον άγνωστο φυσικό πλούτο και την ομορφιά των ορεινών όγκων του τόπου μας, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επιμονή και η αποφασιστικότητα μου, σε συνδυασμό με την εμπειρία που απέκτησα μέσα από τη συλλογική μου δράση, μου δίνουν τη σιγουριά ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομαδικής δουλειάς για τη δημιουργία αξίας για τον τόπο μας.

Scroll to Top