Πασχαλίδου – Τσίντζηρα Μαρία (Μαίρη) |Διακοσμήτρια

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1974 και ζει μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένη με τον Στέργιο Τσίντζηρα και μητέρα δύο παιδιών, της Αφροδίτης και της Μαρκέλλας.
Έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, με επαγγελματική δραστηριότητα από το 1995. Ταυτόχρονα, έχει εκπαίδευση στη ζωγραφική και κατέχει πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια επιχειρηματικότητας για να εμπλουτίσει τις γνώσεις της στον τομέα αυτό.
Στα επαγγελματικά της καθήκοντα, δραστηριοποιείται στη δόμηση και διακόσμηση χώρων από το 1995, ως ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει αναδιαμορφώσει επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες υψηλής αισθητικής αξίας.
Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την άσκηση της διακόσμησης, εργάζεται ως υπεύθυνη δημιουργικού στην εταιρεία “Μendor” (χονδρικό εμπόριο κουρτινών) και στην Allabouthome.eu (λιανικές πωλήσεις κουρτινών, χαλιών και άλλων διακοσμητικών υλικών), με έδρα το Άργος Ορεστικό. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία στον χώρο των υφασμάτων κουρτινών, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην εδραίωση της εταιρείας”Μendor – Τσίντζηρας Στέργιος”.

Μέσα από ομαδική προσπάθεια, έχουν επιτύχει:

  • Τη δημιουργία μιας ιδιόκτητης σύγχρονης κτιριακής εγκατάστασης υποδομών, χρησιμοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα.
  • Την ανάπτυξη ενός καλά οργανωμένου δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
  • Την καθιέρωση της”Μendor” ως μίας από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες εταιρείες χονδρικής πώλησης κουρτινών στην Ελλάδα.
  • Τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας μέσα από τις επενδύσεις σε υποδομές και τεχνογνωσία, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους.

Έχει εργαστεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στον κλάδο των εφαρμοσμένων τεχνών από το 1996 έως το 1999. Επίσης, συμμετείχε σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες στο Χρονίων Παθήσεων του Αργούς Ορεστικού για αρκετά έτη.
Έχει εθελοντική εμπειρία στην “Εθελοντική Εργασία Καστοριάς” και έχει στηρίξει δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Διετέλεσε πρόεδρος στη Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς (κωπηλασία) και συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς συλλόγους, προάγοντας τον πολιτισμό, την παράδοση και τον αθλητισμό.
Η αγάπη της για την τέχνη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό εκφράζεται μέσω της ενασχόλησής της με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία και το beach volley. Έχει εκθέσει έργα της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και έχει συμβάλλει ως βασικός συντελεστής στη δημιουργία και οργάνωση εκθέσεων χειροτεχνίας σε συλλόγους γονέων-κηδεμόνων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Ζει και εργάζεται στο Άργος Ορεστικό εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής μας. Πιστεύει στο ομαδικό πνεύμα και διεκδικεί την εμπιστοσύνη των πολιτών, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των απόψεών και των συμφερόντων των δημοτών του ευρύτερου δήμου μας.

Scroll to Top