Ιωαννίδου – Νίκου Αγγελική (Κική) | Γεωργός

Κατάγεται από το Ανθηρό. Γεννήθηκε το 1968, στα Σπήλαια Καστοριάς. Είναι παντρεμένη με τον Νίκου Μιχαήλ, αρχιφύλακα ΕΛ.ΑΣ, από το Πευκόφυτο και είναι μητέρα τριών παιδιών, του Βασίλη (Ανθυπολοχαγού) της Θεοδώρας (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Υπολογιστών) και της Χριστίνας.
Αποφοίτησε από το λύκειο Άργους Ορεστικού και στη συνέχεια εργάστηκε ως υπάλληλος και διευθύντρια στα S/M  Αφοί Τερζοπουλοι και Μπισκα. Μετέπειτα, ασχολήθηκε με τη γεωργία. Στους χώρους εργασίας αποκτήθηκαν και καλλιεργήθηκαν οι επικοινωνιακές της δεξιότητες.
Με αρχές και τόλμη, όραμα και ελπίδα, ήθος και εντιμότητα, θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να βοηθήσει για την ευημερία και ζωντάνια των πολιτών του Δήμου μας. Κινητήρια δύναμη της για την ενασχόληση με τα κοινά είναι η αστείρευτη αγάπη της για τον τοπο της  και η αγωνία για το μέλλον των παιδιών της. Στόχος της η δημιουργία των ανάλογων δομών ώστε να πάψει η αφαίμαξη της νεολαίας από την μετανάστευση και παράλληλα να προσφέρει ό,τι καλύτερο στον τόπο της και στη δημιουργία ελπιδοφόρου μέλλοντος στο δήμο μας.

Scroll to Top