Δέλλιου Ζωή | Ελεύθερος επαγγελματίας

Γεννήθηκε στις 25/1/1984 στην Κοζάνη. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό όπου τελείωσε το Λύκειο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο το εμπόριο ζωοτροφών – pet shop. Με τον σύζυγό της, Παντελή Μάντση, διατηρούνε κτηνοτροφική μονάδα και ιπποστάσιο αλόγων για την διατήρηση ελληνικής φυλής στον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Σπούδασε Στέλεχος Τραπεζικών Εργασιών, με μετεκπαίδευση στις Προοπτικές Απασχόλησης στα Βαλκάνια, στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα για την Διαχείριση Λογιστηρίου, στην Έρευνα Marketing και στην Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος εστιατορίου από το 2005 έως το 2008.

Της αρέσει ο εθελοντισμός (φροντίδα ηλικιωμένων και μικρών παιδιών). Είναι μέλος της φιλοζωικής ενότητας, με ιδιαίτερη αγάπη στην φύση και στα ζώα. Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε, η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της, τα πιστεύω της στις καινοτόμες νέες δημιουργικές ιδέες και επιχειρήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και η επιθυμία της για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, την οδήγησε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με την Νέα Προοπτική και την Κάλι Κυριακίδου έναν άνθρωπο με όραμα, θέληση και ικανότητα.

Scroll to Top